Top Ad unit 728 × 90

Rastgele Yayınlar:

random

Atiye (The Gift) 2.Sezon 1080p Dual Türkçe Dublaj indir

Atiye (The Gift) 2.Sezon İndir – Türkçe Dublaj 1080p Dual


    Atiye, İstanbul'da genç ve güzel bir ressamdır. Varlıklı bir aileye ait, sevgi dolu bir erkek arkadaşı ve gelişen bir kariyeri var. Hatta ilk solo sergisine ev sahipliği yapacak. Her şey oldukça iyi gidiyor ve bir rüya gibi. Ta ki onu özünden rahatsız eden bir kabus görene kadar. Ünlü arkeolog Erhan ile tanışması, mutlu ve istikrarlı hayatındaki her şeyi değiştirir.

Erhan, dünyanın en eski tapınaklarından biri olan Göbeklitepe'de bazı gizemli sırları keşfeder. İşin sırrı, deşifre etmesi gereken bazı eski semboller biçiminde. Atiye ise hatırlayabildiğinden beri o sembolü yaptığını iddia ediyor. Yine de bu sembolü hayatının hiçbir yerinde görmedi. Tapınak harabesinde yatan antik sembol ve Atiye bir şekilde birbirine bağlıdır. Geçmişi, sembolün taşıdığı gizemle ilgilidir ve Atiye şimdi onu bulmak için hiç bitmeyen bir arayış içindedir. Dışarıdan mükemmel görünen tüm hayatı altüst olur.

2. Sezon, 1. sezon finalinin sonrasını keşfedecek ve Atiye, Cansu'yu geri getirecek ve geçmişe daha da derinlere ulaşacak. Farklı bir hediyede annesi tımarhanede ve Erhan başka bir kadınla nişanlı. Cansu'nun adı artık Elif. Gelecek sezon, doğurgan kadınları korurken Ozan'ın babası Serdar da dahil olmak üzere kötü güçleri yenmeye çalışan Atiye'yi takip edecek.







Atiye (The Gift) 2.Sezon 1080p Dual Türkçe Dublaj indir Tarafından gözden geçirildi ÇINAR on 15 Eylül Değerlendirme: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. BİLGİ HOOCAM BLOGU © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.